Bastionstraat 11-10, Arnhem

VERANTWOORD ONTWERP

Gefeliciteerd! Die droomwoning is nu echt van jou! Nu begint het leuke werk: klussen, shoppen en inrichten. Kun je je voorstellen hoe het zal zijn als alles klaar is? Dat is lastig, zeker als het ontwerp voorzien moet zijn van verantwoorde keuzes. Wij van Colorful Loft Living zijn hier om je te helpen met een uniek en persoonlijk ontwerp. Laten we samen aan de slag gaan!

Waar moet je dan aan denken bij een verantwoord ontwerp? Hergebruik van meubels en materialen staan bij ons voorop en we houden hier dus al vanaf het eerste streepje op papier rekening mee. We bekijken samen wat er allemaal mogelijk is en maken een passend moodboard. Lees verder om te zien wat jij nodig hebt om verder te kunnen met jouw verantwoorde droomwoning.

3 pakketten

Voor ieder wat Wils

Dit is wat wij doen om jou te voorzien van een verantwoord ontwerp.

SCHETS ONTWERP

Lekker kringlopen en markplaats afstruinen is helemaal jouw ding. Maar hoe tover je al deze leuke vondsten om tot een geheel of juist een ‘perfect mess’. Toch is functionaliteit iets wat bovenaan jouw lijstje staat. Wij bij Colorful Loft Living passen perfect binnen dit plaatje en aangezien jij verder alles in huis hebt dit plan zelf uit te voeren heb je van ons alleen een schets ontwerp nodig.

In dit verantwoorde schets ontwerp vind je verschillende opties die volledig met de hand zijn opgezet. Om dit plan te ondersteunen maken we een moodboard en doen we een materiaalvoorstel. Jij hebt nu dat zetje in de goede richting gekregen en kunt verder met het creëren van jouw tweedehands droomwoning.

€275,-

Een extraatje van ons: Omdat jij kiest voor Colorful Loft Living krijg je van ons een winkelgids naar en 10% korting op alle meubels & accessoires uit onze webshop!

Onze projecten

een van onze laatste werken

Exterieur | Ontwerp voor studio bij de woning. Eventueel om te verhuren of voor familie bezoek.

3D ONTWERP

Het moment is daar, je kan het ontwerpen van je tweedehands droomwoning gaan bepalen. In tegenstelling tot andere ontwerpbureaus stellen we hergebruik van materialen voorop. Dus of het nu gaan om het interieur of het exterieur, Colorful Loft Living springt in om jou te helpen bij het maken van verantwoorde keuzes tijdens het ontwerpproces. Samen maken we een plan voor jouw woning, van schets tot 3D sfeerimpressies.

Het 3D plan word voorzien van de eerste handschetsen, 3D sfeerimpressies en de daarbij horende kleur- en materiaalkeuzes. Je kunt nu zelf verder met de uitwerkingen van het plan.

€825,-

Een extraatje van ons: Omdat jij kiest voor Colorful Loft Living krijg je van ons een winkelgids naar keuze en 15% korting op alle meubels & accessoires uit onze webshop!

Beoordelingen

Wat klanten zeggen over ons

“We zijn erg tevreden over het advies dat we gekregen hebben voor de make-over van de huiskamer. Vernieuwende ideeën over kleurgebruik. Mooi uitgewerkt concept. Ontwerp hebben we zelfs in twee uitvoeringen toegepast. Een met een wat kleiner budget en de andere met een ruimer budget”

Conchita

Tilburg

“Tamar heeft heel mooi stappenplan gevolgd waardoor het uiteindelijke interieur plan goed overeenkwam met onze smaak! Veel van het plan hebben we opgevolgd en we voelen ons nu helemaal thuis in het nieuwe huis. Ik zou het zeker aanraden om een interieurplan te laten maken door Tamar”

Cindy

Nieuw-Vennep

“Bij het opknappen van m’n studentenkamer wist ik niet waar ik moest beginnen. Met behulp van het E-book is het me toch beter gelukt dan gedacht! Snelle reacties, hulp waar nodig en altijd vragen mogen stellen; ik ben meer dan tevreden”

Kirsten

Enschede

COMPLEET ONTWERP

Verhuizen en verbouwen dat blijft een uitdaging. Er komt van alles bij kijken maar een ding weet je zeker, jij wil met jouw woning een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit door meubels & materialen het te gebruiken. Helaas wordt er bij veel ontwerpbureaus te weinig gedaan aan deze wens. Daar komt Colorful Loft Living in beeld om te zorgen dat jouw wensen worden verwerkt.

Als je voor een verantwoord compleet ontwerp kiest ontvang je alle schetsen, 3D sfeerimpressies en gekozen kleuren & materialen net als bij voorgaande pakketten. Je ontvangt zelfs een 3D model waar je digitaal doorheen kan lopen en we ondersteunen het ontwerp waar nodig met technische tekeningen.

Vanaf

€1.350,-

Een extraatje van ons: Omdat jij kiest kun je gratis gebruik maken van ons als jouw persoonlijke schatzoeker en 15% korting op alle meubels & accessoires uit onze webshop!

Kennis maken

We komen graag met je in contact

Altijd fijn om vooraf even te kunnen kletsen! Dat geld ook voor ons. Zien we je snel?