Bastionstraat 11-10, Arnhem

VEEL GESTELDE VRAGEN

WAT KAN IK VERWACHTEN VAN EEN TWEEDEHANDS PRODUCT?
Wij zullen altijd producten verkopen die nog bruikbaar zijn en in redelijke staat verkeren. Verlichting die werkt en meubels die functioneren zoals ze horen. Uiterlijke kenmerken die wij vinden horen bij een tweedehands product zijn als volgt; lichte krasvorming op het oppervlakte, lichte verwering van materiaal als roestplekken, kleine putjes of deuken, kieren veroudering van het materiaal e.d.

Als er meer uiterlijke tekortkomingen zijn dan wat wij redelijk achten zullen wij dit altijd vermelden in de product omschrijving. Zodat je op voorhand een weloverwogen keus kan maken om het product af te nemen. Bij twijfel ben je altijd welkom in Arnhem om het product te komen bekijken of ons een berichtje te sturen met vragen.

WAT ALS HET PRODUCT TOCH TEGENVALT BIJ ONTVANGST?
Er zijn enkel rechten te ontlenen aan feitelijke zaken, zoals kleur, afmetingen en indeling. Deze moeten overeenkomen met onze productinformatie. Helaas geldt dit niet als een kleur anders is dan verwacht. Kleuren kunnen op een beeldscherm nu eenmaal anders overkomen; een kast kan in het echt groter of kleiner lijken dan op beeld.

ZIT ER GARANTIE OP TWEEDEHANDS PRODUCTEN OF OPKNAPWERKZAAMHEDEN?
Eigenlijk zegt het woord tweedehands het al, het product is niet nieuw en dus zit daar geen garantie op. We doen hard ons best om de mooiste en beste tweedehands producten om te toveren tot iets wat weer toonbaar & bruikbaar is. Hiervoor maken we gebruik van kwalitatief goede en duurzame producten.

Ondervind je toch problemen met een van onze producten dan denken we graag mee in de oplossing. Als er door ons toedoen gebreken optreden, zullen wij deze altijd proberen te verhelpen.