Bastionstraat 11-10, Arnhem

OVER ONS

VERANTWOORD

(Recycle, reuse, repair & reduce)


Omdat duurzaam een enorm breed begrip is en het vaak ten onrechte word genoemd bij veel verschillende producten.

Wij noemen het liever verantwoord. Want als je met ons aan de slag gaat weet je zeker dat we er alles aan doen om zoveel mogelijk hergebruikte meubels & materialen toe te passen. Zo dragen we bij aan een betere wereld.

EIGENWIJS

(Is ook wijs)


Trends? Influencers? De grote woonreuzen? Ach, het zal allemaal wel, hier doen we lekker wat we zelf mooi vinden!

Een eigen smaak hebben is belangrijk in een creatieve wereld en dat is nu precies waarom jij bij ons terecht bent gekomen. Je wilt wat anders en maar wat? Geen zorgen, dat ontwerpen, daar heb je ons toch voor.

KLEURRIJK

als een kameleon


Als je naar onze stijl vraagt naar onze favoriete stijl of kleur dan komen daar wel 10 verschillende dingen voorbij.

We voelen ons overal wel in thuis en kunnen ons altijd goed verplaatsen in wat jouw visie is zonder dat je zelf misschien weet wat die visie is. We passen ons aan op jouw wensen en maken een ontwerp dat als thuis voelt. Als het maar verantwoord is, want ook binnen het hergebruiken van meubels kun je in het hoge segment zoeken of in het lage segment.

VERBINDEND

Praktisch maar sfeervol


Ontwerpers kunnen soms vorm over functie kiezen. ‘Die ene leuke poef’, maar hij staat enorm in de weg. ‘Die eyecatcher van (vul een merk in)’, maar je kan niet eens fatsoenlijk dineren met dat ding op tafel.

Zo geldt dat niet allen voor meubels en accessoires. Zo kan soms de logica in woningen compleet weg zijn door een verkeerde indeling. Verhoudingen zijn weg, er ontstaan rare looproutes en je huis voelt niet fijn aan. Maar waarom?

Wij zorgen weer voor verbinding met je huis.

WAT JE NIET WIST

Maar direct wel…


  • Tosti’s staan hier iedere dag op het menu.
  • awetw457y… oh, sorry er liep een kat over het toetsenbord. (je weet hoe dat gaat).
  • Mijn ontwerp hart is gaan kloppen in Barcelona, de architectuur van Gaudi is GE-WEL-DIG!
  • Kom je af en toe een taalfoutje tegen? Sorry daarvoor! Ik doe hard mijn best, maar als je dyslexie hebt, blijft dat een dingetje en ik ben ook maar een mens! Je bent hier ten slotte voor mijn ontwerp niet voor een lesje Nederlands.
  • Stilzitten is een enorme uitdaging. Word er toch stil gezeten, dan gaat het creatieve brein door.
  • Ultieme droom: een tweedehands woonwinkel met ontwerpbureau aan huis. Alles om jou te helpen bij het creëren van jouw tweedehands droomwoning.

Meer weten? Volg ons dan op de socials of neem contact
op via mail of whatsapp.