Bastionstraat 11-10, Arnhem

VERANTWOORD WONEN

Duurzaam, een term waar je tegenwoordig niet onderuit lijkt te komen. Deze term kun je op wel 100 verschillende manieren bekijken. Bijvoorbeeld door de manier van produceren, door hoelang een product meegaat, doordat het van gerecycled materiaal is gemaakt en ga zo door. Om ons niet in deze gekte rondom het woord duurzaam te mengen kiezen wij voor het woord ‘verantwoord’ wonen.

Soms wordt iets al duurzaam genoemd als er een minimale vooruitgang is in manier van produceren. Kortom het woord ‘duurzaam’ wordt te pas en te on pas overal aan toegekend. Waardoor je als consument om de tuin wordt geleidt en je het idee hebt altijd duurzaam bezig te zijn. ‘Nou, dat is toch juist goed?’, zou je misschien denken.

Maar daar zijn we het niet mee eens bij Colorful Loft Living. Er zou eigenlijk een soort duurzaamheidsscore moeten zijn, net als we de ‘Nutri score’ hebben bij eten.

3 Smaken

Voor ieder wat Wils

Dit is wat wij doen om jou te voorzien van een verantwoord ontwerp.

ONTWERP

In tegenstelling tot andere ontwerpbureaus stellen we hergebruik van materialen voorop. Dus of het nu gaan om het interieur of het exterieur, Colorful Loft Living springt in om jou te helpen bij het maken van verantwoorde keuzes tijdens het ontwerpproces. Samen maken we een plan voor jouw woning, van schets tot 3D sfeerimpressies.

Met onze werkervaring binnen de interieur- & bouwbranche kunnen we die toevoeging zijn voor het perfecte ontwerp. Waar functionaliteit voorop staat en waar stijl & sfeer op de tweede plaats staan.

Mail ons jouw wensen en dan maken wij een passend aanbod!

verantwoord wonen - aanbouw

Onze projecten

een van onze laatste werken

Exterieur | Ontwerp voor studio bij de woning. Eventueel om te verhuren of voor familie bezoek.

SCHATZOEKER

Je hebt geen hulp nodig bij het ontwerpen. Die creativiteit heb jij in je maar de tijd om te speuren naar de juiste hergebruikte meubels voor jouw woning heb je niet. Want als we eerlijk zijn, kost het creëren van zo’n ‘verantwoord wonen’ interieur echt een hoop tijd. Dan hebben we het nog niet eens gehad over dat onderhandelen over prijzen.

We kijken verder als Marktplaats en Whoppah. Om jou een beetje te ontzorgen gaan wij op zoek naar die speld in de hooiberg. Aan de hand van jouw zoekopdracht gaan wij aan de slag. Daarbij heb jij een heldere omschrijving gegeven over de eisen waaraan het product moet voldoen en binnen welk budget.

Hergebruikte Items

De Mogelijkheden Zijn Eindeloos

Het interieur van deze loft woning in Arnhem bestaat voor 95% uit hergebruikte spullen. Voor iedere stijl kun je hergebruikte items shoppen. Echt verantwoord wonen dus!

Wij kennen zelfs de plekjes waar je de beste design meubels tweedehands kan kopen!

Loft woning Arnhem

KENNISBANK

Omdat we iedereen verantwoord wonen gunnen met een overvloed aan hergebruikte meubels hebben we al onze kennis verzameld in een online kennisbank. Waar je niet alleen de beste adresjes vind voor meubels, tips voor het opknappen van meubels en hoe je je interieur naar het volgende niveau kan tillen.

Bij ons geen exclusieve, onbetaalbare cursussen maar een toegankelijk aanbod voor iedereen! Want wij weten dat er mensen zoals jij zijn die dit soort dingen het liefst lekker zelf doen. Veel plezier met het creëren van jouw verantwoorde interieur! Nieuwsgierig geworden, bekijk dan vast onze blog.

Beoordelingen

Wat klanten zeggen over ons

“We zijn erg tevreden over het advies dat we gekregen hebben voor de make-over van de huiskamer. Vernieuwende ideeën over kleurgebruik. Mooi uitgewerkt concept. Ontwerp hebben we zelfs in twee uitvoeringen toegepast. Een met een wat kleiner budget en de andere met een ruimer budget”

Conchita

Tilburg

“Tamar heeft heel mooi stappenplan gevolgd waardoor het uiteindelijke interieur plan goed overeenkwam met onze smaak! Veel van het plan hebben we opgevolgd en we voelen ons nu helemaal thuis in het nieuwe huis. Ik zou het zeker aanraden om een interieurplan te laten maken door Tamar”

Cindy

Nieuw-Vennep

“Bij het opknappen van m’n studentenkamer wist ik niet waar ik moest beginnen. Met behulp van het E-book is het me toch beter gelukt dan gedacht! Snelle reacties, hulp waar nodig en altijd vragen mogen stellen; ik ben meer dan tevreden”

Kirsten

Enschede

Kennis maken

We komen graag met je in contact

Altijd fijn om vooraf even te kunnen kletsen! Dat vinden wij ook. Zien we je snel?