Bastionstraat 11-10, Arnhem

VERZENDEN, OPHALEN & RETOUR

VERZENDEN REGULIER

Wij verzenden enkel pakketten via Post NL met een maximale afmeting van max. 100 x 50 x 50 cm en een gewicht van max. 10 Kg. De kosten van deze verzending zijn €9,00 en zijn niet inbegrepen in onze productprijs. We zullen altijd ons best doen de pakketten passend en veilig te verpakken.

OPHALEN IN ARNHEM

Koop je een product dat niet via de reguliere pakketdienst kan worden verzonden (zoals hierboven omschreven). Dan kun je je aankoop enkel bij ons op komen halen in Arnhem, zo kun je het product ook een goed bekijken voor je het meeneemt en bespaart dat een hoop gedoe met verzenden en/of retourneren.

Breekbaar product gekocht? Ook dan is het advies om het product op te komen halen. Kies je toch voor verzending is dit geheel op eigen risico. Al zullen wij altijd ons best doen het pakket zo veilig mogelijk in te pakken.

Natuurlijk ben je in alle gevallen welkom om je aankoop op te komen halen, we vinden het leuk om te zien bij wie onze vondsten terecht komen. Maak hiervoor altijd een afspraak met ons, we maken graag tijd om even een babbeltje met je te maken. Een afspraak maken kan na aankoop via e-mail tamar@colorfulloftliving.nl

RETOUR REGULIERE PAKKETTEN

Omdat we tweedehands producten verkopen kunnen we in de meeste gevallen niet doen aan het omruilen van het product. Daarom willen we helder zijn over de producten die we verkopen. Wil je weten wat je kan verwachten van deze tweedehands producten? Lees dan de veel gestelde vragen even door.

Heb je onverhoopt toch iets hebben gekocht wat niet is zoals omschreven. Dan kun je dat binnen 14 dagen naar ons terug zenden. Stuur je pakker dan naar Bastionstaat 11-10, 6811 AM te Arnhem.

Zodra wij de zending weer in goede orde hebben ontvangen, krijg je aankoopbedrag en verzendkosten binnen 5 dagen gerestitueerd op jouw bankrekening. De retourkosten zijn voor eigen rekening.