Bastionstraat 11-10, Arnhem

EXTERIEUR – STUDIO ARNHEM

Gelegen in een van de nieuwbouwwijken rondom Arnhem bevind zich deze 2-onder-1 kap woning met garage. De bewoners wilden graag een ruimte creëren waar ze familie kunnen laten logeren wanneer zij op bezoek komen. Zo hebben ze beide hun privacy maar zijn ze toch dicht bij elkaar. Een aanbouw boven op de garage is in deze straat al vaker gedaan en daarom was dit de uitgelezen plek voor een studio.

Aanbouw met 3D Sfeerimpressie

Bij dit ontwerp hebben we verschillende invalshoeken bekeken. Een ontwerp met de trap die extern tot de studio leidde een een waar dat intern gebeurd. We wilde met het ontwerp iets meer warmte brengen aan het huidige gebouw en daarom hebben de gekozen voor groene accenten. Zo gaat de aanbouw ook subtiel over in de omgeving.

Deze 3D sfeerimpressies zijn vaak deel van onze ontwerpen. Deze impressies maken het makkelijker in te schatten hoe het ontwerp eruit gaat zien, voordat er ook maar een schep in de grond is gezet. Niet alleen makkelijk voor jou als opdrachtgever maar bijvoorbeeld ook voor de gemeente.

Zou jij ook 3D sfeerimpressies willen bij jouw ontwerp? Dan maken we die graag voor je, zelfs als het niet ons eigen ontwerp is. Dus stuur ons gerust een berichtje via onderstaande socials.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *