Bastionstraat 11-10, Arnhem

INTERIEUR – BOVENWONING ARNHEM

Deze bovenwoning net buiten het centrum van Arnhem had alle authentieke details. Iets waar je van kan dromen als dit je eerste woning is. De nieuwe eigenaren van deze huurwoning wilde het heel graag laten voelen als een thuis. Maar niks is lastiger als een huurwoning opknappen terwijl je geen budget hebt. Gelukkig weten wij bij Colorful Loft Living daar wel raad mee en maakten we een prachtig eerste woning ontwerp.

Met behulp van Marktplaats, goed kleurgebruik en een functionele indeling toverden wij dit krappe woonkamer om tot een ruim ogend paleisje.

Eerste Woning

Wist je dat we een geheime doorgang hebben gecreëerd hebben naar de slaapkamer? De slaapkamer deur zat namelijk midden in de woonkamer en dat maakte de ruimte erg onlogisch. Door deze deur te verstoppen in het tv-meubel blijft dat deel van de kamer toch betrokken bij de woonkamer.

Heb jij ook een woning waarvan de indeling het onmogelijk maakt om er een logisch ontwerp van te maken? We denken graag met je mee en maken het onmogelijke mogelijk! Neem snel contact met ons op via onderstaande socials.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *