Bastionstraat 11-10, Arnhem

VERANTWOORD WINKELEN

Waar denk jij aan als je aan tweedehands denkt? Ik hoop dat je net als ik inziet dat het een mooie manier is om iets bij te dragen aan een betere wereld. Door niet alles nieuw te kopen bij de grote jongens in de interieur industrie. Tweedehands neemt een verhaal met zich mee, maakt het uniek en dat geldt voor elk item dat je koopt.

Er is niemand die zegt dat je meteen je gehele inboedel tweedehands moet kopen. Doe vooral waar jij je goed bij voelt en als je het moeilijk vindt om de juiste meubels tweedehands te vinden. Dan kunnen wij je hierbij helpen.

3 pakketten

Voor ieder wat Wils

Dit is wat wij doen om jou te voorzien van een verantwoord ontwerp.

WINKELGIDS NEDERLAND

Jouw decoratieve vaardigheden en verfijnde smaak zorgen ervoor dat je altijd een stapje voor bent op de rest. Geen winkel is veilig voor jou als je op zoek bent naar verborgen schatten en onweerstaanbare koopjes. Maar waar begin je? Maak je geen zorgen, want met de winkelgids van Colorful Loft Living heb jij het overzicht van alle tweedehands-, kringloop- en vintage winkels die Nederland te bieden heeft. Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je jouw huis omtovert tot een uniek kunstwerk.

Deze gids is uniek. We hebben de moeite genomen om zoveel mogelijk van deze winkels te bezoeken en ze te beoordelen. Door informatie te verzamelen over wat ze precies verkopen, hun prijsniveaus en de stijl van de spullen, kun je een weloverwogen beslissing nemen over welke winkels de moeite waard zijn om te bezoeken.

Waarom wij dit doen? Nou, omdat we hebben gemerkt dat Google Maps niet altijd een accuraat beeld geeft van winkels en reviews vaak niet relevant genoeg zijn. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan winkels die niet meer actief zijn of een lage beoordeling hebben van één ster simpelweg omdat de winkel “rommelig en duur” zou zijn. Nu vinden wij dat kringloopwinkels & rommelig hand in hand gaan met elkaar. Dat geeft het hele kringlopen nu net zijn charme. Dus weg met Google Maps en hallo, winkelgids!

PERSOONLIJKE SCHATZOEKER

Je hebt geen hulp nodig bij het ontwerpen. Die creativiteit heb jij in je maar de tijd om te speuren naar de juiste meubels voor jouw tweedehands droomwoning heb je niet. Want als we eerlijk zijn, kost het creëren van zo’n tweedehands droomwoning echt een hoop tijd. Dan hebben we het nog niet eens gehad over dat onderhandelen over prijzen.

Om jouw een beetje te ontzorgen gaan wij voor jou op zoek. Aan de hand van jouw zoekopdracht gaan wij aan de slag. Daarbij heb jij een heldere omschrijving gegeven over de eisen waaraan het product moet voldoen en binnen welk budget.

Onze nieuwste items

Verantwoorde Meubels En Woonaccessoires

OPKNAPPERS

Heb je een meubel op het oog maar kan hij nog wat liefde gebruiken? Wij bij Colorful Loft Living kijken graag of we hem kunnen opknappen. Vaak zit er nog veel potentie in afgedankte meubels, maar door de huidige interieur industrie zijn we sneller geneigd iets nieuws te kopen. Maar jij wil iets bijdragen aan een betere wereld. Goed bezig!

Om jouw toekomstige meubel weer zo goed als nieuw te maken gaan we de samen werking aan met verschillende lokale ondernemers. Ben je nieuwgierig naar deze opknappers en ondernemers? Bekijk onze verantwoorde winkel of bekijk de blog “verantwoord wonen met…”.

Stuur ons gerust een berichtje en geef aan welk meubel jij graag een nieuw leven wil geven. Dan nemen we snel contact met je op.

HEB JE VRAGEN?

Stuur ons gerust een berichtje, dan komen we snel met je in contact.