Bastionstraat 11-10, Arnhem

“DIT IS HOE JE HERFSTKLEUREN COMBINEERT IN JE INTERIEUR.”

herfst in huis met dit kleurrijke boeket op de slaapkamer.

Ik vind het altijd enorm jammer als het weer herfst wordt, en dat komt voornamelijk door het weer. Maar ik ben wel helemaal verliefd op alle kleuren die horen bij de herfst. Alle bladeren die langzaam van kleur veranderen totdat ze van de boom vallen. Het levert vaak de mooiste plaatjes op en daarom halen we dit graag in huis. Zijn jullie ook zo gek op de herfstkleuren en weet jij hoe je ze combineert in je interieur?

herfstkleuren pallet in interieur

Herfstkleuren:

Hierboven zie je kleuren die je kan linken aan de herfst. Deze kleuren ontstaan wanneer de temperatuur daalt en bepaalde stoffen in het blad worden afgebroken. De groene bladeren veranderen dan langzaam naar geel, oranje, rode en bruine kleuren. De herfstkleuren zijn samen al een goede combinatie maar je kan deze kleuren ook nog mixen met andere kleuren in huis. Ik nam roze want roze kan niet ontbreken in een blog van @colorful.loft.living.

Als je deze herfstkleuren combineert in je interieur kan dat dus super goed! Je moet alleen wel een beetje durven. Ik koos er dit keer voor om de bloemen in de slaapkamer te zetten. Hier gangen wat filmposters en eigen tekeningen hangen, je ziet dat de kleuren van de bloemen super goed uitkomen. Dit boeket bestaat uit roze, oranje en geel gekleurde bloemen. Dit gecombineerd met de groene kleuren van de eucalyptus zorgt voor een mooie balans.

De bloemen in het boeket zijn ook dit keer weer zorgvuldig samengesteld door bloemsierkunst Futura in Arnhem en hopelijk heb ik weer net zolang plezier van als het vorige boeket. Deze heeft het namelijk 3 weken volgehouden.

kleurrijk boeket  in interieur

Het boeket:

Er zijn een hoop verschillende soorten bloemen gebruikt in dit boeket. We nemen een aantal van mijn favorieten onder de loop.
We beginnen met je Anjer, deze is bijzonder door zijn vele licht gekartelde bloemblaadjes. De Anjer is er in vele verschillende kleuren, in dit boeket is een lichte oranje kleur gebruikt.
De Leeuwenbek is een bloem die je ook tegen kan komen in de borders van een tuin. De bloem heeft een bijzondere vorm en daar heeft hij zijn naam dan ook aan te danken.
Het boeket word opgevuld met een aantal trosroosjes.

Hersenboem (Celosia Cristata)

Als laatste wil ik de hersenbloem uitlichten. Ook deze bloem heeft zijn naam te danken aan zijn bijzondere vorm. Al is deze bloem ook bekend als de Celosia Cristata. Buiten dat de bovenkant lijkt op de structuur van hersenen, heeft hij van de zijkant meer iets weg van een hanekam. De Celosia is een samengestelde bloem en dat wil zeggen dat hij bestaat uit een flink aantal kleine bloemen, al zou je dat op het eerste gezicht niet zeggen.

Deze bloem vereist geen speciale verzorging. Zorg er net als bij de meeste andere bloemen voor dat hij voldoende schoon water heeft en ververs deze dan ook regelmatig.

kleurrijke bos bloemen met herfstkleuren  in interieur
Dit tafeltje maakte ik laatst zelf! Lees hier meer over mijn DIY’S!

Haal jij deze maand de herfstkleuren in huis met een heerlijk bosje bloemen? Bedankt Bloemsierkunst Futura voor dit boeket!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *